kezdőlap / motiváció / Jelentkezz önértékelés fejlesztő és motivációs témájú teamcoachingunkra! 
Jelentkezz önértékelés fejlesztő és motivációs témájú teamcoachingunkra! 

A Fitmess kampányunk a mentálhigiénés terület fejlesztését is célozza, ennek keretében felajánljuk közösségek (osztályközösségek, tehetségműhelyek, egyéb kortárscsoportok, stb.) részére max. 4 órás időtartamú Önértékelés fejlesztő, motivációs teamcoaching igénybevételét.

A coaching egy professzionális, strukturált, eredményorientált fejlesztő folyamat, amely célja a résztvevők - meghatározott cél megvalósítása érdekében történő - segítése, támogatása személyes autonómiájuk erősítésében, meglévő képességeik és készségeik (erősségeik, erőforrásaik) megtalálásában, mobilizálásában, erősítésében, kibontakoztatásában, az én-tudat és az egyediség fokozásában, a személyes célok megfogalmazásában és elérésében. A folyamatos változáshoz való rugalmas és sikeres alkalmazkodás, valamint a személyes megújulás és fejlődés eszköze. Az „itt és most”-ra épít, olyan erőteljes, a résztvevőt belülről építő folyamat, amely legfőképpen a jelenre és a jövőre koncentrál, mindig valódi, konkrét, pontosan azonosítható helyzetekhez kapcsolódik. A pszichikailag alapvetően egészséges emberek, illetve egészségesen működő csoportok számára nyújt időben behatárolt segítséget, a megoldást igénylő konkrét helyzetek sikeres, hatékony megoldásához, a személyes és csoportos hatékonyság növeléséhez, a továbblépéshez.

Az Önértékelés fejlesztő, motivációs teamcoaching keretében egy egymást ismerő közösség tagjai max. 4 órás időkeretben professzionális célorientált beszélgetés keretében, coach vezetésével mélyülnek el az önértékelés kérdésköréhez kapcsolódóan saját önismeretük és társismeretük konkrét megválaszolásra váró kérdéseiben, illetve megerősítések által hozzájárulnak reális önértékelésük megerősödéséhez. Kiemelt fókuszt kap a motiváció, ennek kapcsán mikrocsoportos tréninggyakorlat tapasztalatainak levonásával AHA-élményként összefüggések feltárására, és a saját motiváltság növelésére van mód.

14 – 19 év közötti személyek közösségeinek jelentkezését várjuk, az általuk választott nagykorú képviselő általi motivációs levél emailben történő megküldésével, ahol röviden, maximum kettő A/4-es méretű oldalon bemutatják közösségüket, leírják létszámukat, és az egy fél napos alkalommal igényelt Önértékelés fejlesztő, motivációs teamcoaching iránti motivációjukat. A jelentkezés tartalmazza az előbbiek mellett a közösség nevét, a közösség nevében eljáró, közösséget képviselő személy nevét, emailes és telefonos elérhetőségét, illetve együttműködés esetén a közösség által biztosított helyszín megnevezését, címét. A jelentkezésnek tartalmaznia kell továbbá a nagykorú képviselő által kitöltött adatvédelmi nyilatkozatot is.

A beküldött jelentkezések közül 3 közösség kerül kiválasztásra, melyről az érintetteket értesítjük, majd február és április közti, előre egyeztetett, általuk választott délelőtti vagy délutáni időpontban vehetnek részt saját közösségük biztosította helyszínen az Önértékelés fejlesztő, motivációs teamcoaching foglalkozáson. Tájékoztatásul jelezzük, hogy a kiválasztott közösségek 16 év alatti résztvevői esetén Szülői adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat is kitöltendő lesz, további részletekről a https://unp.hu/adatvedelem aloldalon tájékozódhatnak!

A motivációs levelekkel történő jelentkezéseket, illetve az esetleges kérdéseket a krisztina.fehervari@erifa.hu email címre, jelentkezés teamcoachingra tárgyú emailben, az aláírt, szkennelt motivációs levél csatolásával várjuk 2021. december 18-ig!

Letöltések

TOVÁBBI motiváció TARTALMAK
Az Erzsébet Ifjúsági Alap által, az uniós támogatásból megvalósuló EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 komplex ifjúsági fejlesztések projekt keretében történik az oldal működtetése.
Te vagy a saját jövőd alakítója. Felelősséget érzel magadért, a környezetedért és akár óránként is megteszed értük, amire képes vagy. Mi segítünk Neked, hogy minél több lehetőséget kapj céljaid eléréséhez.
 
© 2021 FITMESS | Minden jog fenntartva.